SC VADOVA SRL este o societate cu capital integral romanesc infiintata in 1991 de Ion Dobre, unul dintre pionierii capitalismului valcean si printe primii producatori si distribuitori de diluanti, lacuri si vopsele.

dobre ion         Din anul 2007, cand Dobre Ion, dintr-o data s-a grabit sa incheie o competitie pe care rare ori o pretuim asa cum ar trebui si pe care o numim atat de banal “viata”, Dobre Elena decide sa duca mai departe visul sotului si sa preia administrarea afacerii, sustinuta de fiica sa Lavinia, pe atunci studenta la ASE Bucuresti.

Femeie puternica fiind, a renuntat la cariera in banking, intrand in lumea afacerilor atat de fascinanta si plina de dramatism, avand in vedere mai intai responsabilitatea sociala a angajatilor derutati in acel moment, decat maximizarea cu orice pret a profitului. Daca a fost usor sau nu, daca a reusit sau nu va lasam pe dumneavoastra dragi cititori sa apreciati.

SC VADOVA SRL are implementat sistemul integrat de management al calitatii, al mediului si al securitatii si sanatatii ocupationale, care are drept rezultat atat satisfacerea cerintelor clientilor pentru produsele furnizate cat si respectarea reglementarilor legal in vigoare.

Prin onorarea cu seriozitate si promptitudine a obligatiilor contractuale, produsele VADY au reusit sa castige increderea consumatorilor datorita raportului calitate – pret , motto-ul societatii fiind “Culoare si calitate la inaltime”.

Sub marca VADY, societatea produce si comercializeaza o gama larga de produse:

–         Lavabile si tencuieli decorative;

–         Vopsele pe baza de apa si solvent;

–         Grunduri pentru protectia lemnului si metalului;

–         Baituri acrilice si alchidice;

–         Adezivi pentru industria constructiilor, lemnului si pielariei;

–         Diluanti si antigel.

vady banner

Din anul 2009, societatea a scos pe piata o gama diversificata de lacuri alchidice si acrilice, utilizate pentru tratarea si innobilarea produselor de lemn, atat din interiorul cat si din exteriorul cladirilor.

Un an mai tarziu, cand tanara absolventa Lavinia, se alatura echipei de profesionisti, societatea cunoaste un nou avant, prin diversificarea gamei de produse ca urmare a inregistrarii la OSIM a noilor brand-uri RODYS si SIMPLU pentru produsele din grupele de coloranti si diluanti.

Tot acum compania lanseaza o noua gama de produse pentru curatenia casei: detergent de vase, aragaz, gresie si faianta, detartrant etc, gama de produse din acest domeniu fiind completata cu detergent pentru cosmetica si intretinere auto.

curieLa inceputul anului trecut, compania si-a adaugat in portofoliu o gama de detergent pentru curatarea marmurei si granitului. A largit gama de produse alchidice prin fabricarea emailurilor cu efect de “lovitura de ciocan” utilizate pentru decorarea si protectia suprafetelor metalice.

Comercializarea produselor se realizeaza prin distribuitori in toate zonele tarii, dar un pas important, l-a reprezentat intrarea pe rafturile retelelor de hypermarketuri ( Auchan, Brico, Arabesc) fapt ce a facut sa creasca vizibilitatea produselor la consumatorul final.

Prin munca si perseverenta, avand alaturi un colectiv de oameni minunati, societatea a realizat in 2015 o cifra de afaceri de 9,7 milioane lei.

Preocuparea permanenta pentru cresterea calitatii produselor s-a reflectat prin investitii importante in modernizarea sectiilor de productie, astfel numai in sectia de vopsea lavabila s-au facut investitii in instalatii de productie in valoare de un million euro, capacitatea actuala de productie fiind de 36 tone/schimb, ceea ce ii permite sa faca fata noilor cer

paletainte ale pietii atat printr-o coordonare riguroasa a productiei cat si prin asigurarea unui nivel ridicat de calitate.

In prezent societatea isi indreapta atentia catre utilizatorul final prin introducerea in piata a unor masini automate de colorat prin purjare ce permit nuantarea in peste 5000 de culori.