Vopsele lavabile de interior

 

Putere de acoperire: 7 - 8 m2/litru | Mod de ambalare: 8.5 L, 15 L

SIMPLU este o vopsea lavabilă pe bază de copolimeri acrilici în dispersie apoasă, pigmenți, aditivi. Se recomandă pentru finisarea decorativă şi de protecţie a pereţilor interiori (sisteme termoizolante, gleturi, tencuieli de var şi ciment, beton şi alte suporturi minerale).

Detalii produs

Putere de acoperire: 9 - 13 mp/litru | Mod de ambalare: 1 L; 2.5 L; 8.5 L si 15 L

VADY ECONOMIC este o vopsea lavabila pe baza de copolimeri acrilici, pigmenţi, materiale de umpluturǎ şi aditivi. Produsul poate fi colorat cu paste pigmentare VADY COLOR. Produsul este destinat finisarii decorative şi protecţiei pereţilor interiori.

Detalii produs

Putere de acoperire: 9 - 13 mp/litru/strat | Mod de ambalare: 1 L; 2.5 L; 8.5 L si 15 L

VADY PRACTIC este o vopsea lavabila pe baza de dispersii apoase acrilice, pigmenţi, materiale de umpluturǎ şi aditivi. Produsul poate fi colorat cu paste pigmentare VADY COLOR. Produsul este destinat finisarii decorative şi de protecţie a pereţilor interiori.

Detalii produs

Putere de acoperire: 11- 15 mp/litru/strat | Mod de ambalare: 1 L; 2.5 L; 8.5 L si 15 L

VADY SUPER PLASTIC este o vopsea lavabila pe baza de dispersii apoase acrilice, pigmenţi, materiale de umpluturǎ şi aditivi. Produsul poate fi colorat cu paste de pigmentare compatibile tip VADY COLOR. Produsul este destinat finisarii decorative şi de protecţie a pereţilor interiori.

Detalii produs

Putere de acoperire: 55-60 m²/strat în funcţie de natura suportului | Mod de ambalare: 8,5L, 15L

VOPSEA LAVABILĂ PE BAZĂ DE VAR este un amestec omogen de var, dispersie acrilică, filer de marmură cu grad ridicat de alb, materiale de umplutură.

Detalii produs

Putere de acoperire: 55-60 m²/strat în funcţie de natura suportului | Mod de ambalare: 8,5L, 15L

VOPSEA LAVABILĂ PENTRU BAIE SI BUCATARIE este un amestec omogen de var, dispersie acrilică, filer de marmură cu grad ridicat de alb, materiale de umplutură.

Detalii produs