Vopsele alchidice

Putere de acoperire: 10 - 12 mp/litru/strat | Mod de ambalare: 0.6 kg

VADY CLASIC-VOPSEA ALCHIDICA SATINATA- este un amestec omogen de răşini alchidice cu uscare la aer, pigmenţi, materiale de umplutură, solvenţi si aditivi de finisare.

Se utilizeaza pentru vopsirea suprafeţelor de lemn, metal, ciment si zidărie, atât la exterior cât şi la interior.

Culori si nuante: ALB, ALBASTRU, BLEU, CREM, GALBEN, GRI, MARO, MARO ROSCAT, NEGRU, OCRU, ROSU, VERDE, VERNIL

Detalii produs

Putere de acoperire: 10 - 12 mp/litru/strat | Mod de ambalare: 0.75L, 2.5 L si 20kg

VADY MAESTRO-VOPSEA ALCHIDICA LUCIOASA - este un amestec omogen de răşini alchidice cu uscare la aer, pigmenţi, materiale de umplutură, solvenţi si aditivi de finisare care permit vopsirea suprafeţelor de lemn, metal, ciment si zidărie, atât la exterior cât şi la interior.

Culori si nuante: ALB, ALBASTRU, CREM, GALBEN, MARO ROSCAT, GRI DESCHIS, GRI INCHIS, MARO, MARO ROSCAT, PORTOCALIU, VISINIU, BLEU, VERNIL, NEGRU, OCRU, ROSU, VERDE OPAL, VERDE ARMY

Detalii produs

Putere de acoperire: 6 - 7 mp/litru/strat | Mod de ambalare: 0.75L, 2.5 L si 20L

VADY BRONZ ALUMINIU–VOPSEA ALCHIDICA- este un amestec omogen de răşini alchidice cu uscare la aer, pasta de aluminiu, solvenţi si aditivi de finisare care este destinat vopsirii suprafeţelor de metal, ciment si zidărie, atât la exterior, cât şi la interior.

Detalii produs

Mod de ambalare: 100 ml, 200ml

VADY SOLUTIE BRONZ ALUMINIU este un amestec omogen de răşini alchidice cu uscare la aer, pigmenti, solvenţi si aditivi de finisare utilizat pentru vopsirea suprafeţelor de metal, lemn si textile.

Detalii produs

Putere de acoperire: 500 - 750 g/mp | Mod de ambalare: galeti metalice 25 kg

VOPSEA PENTRU MARCAJ RUTIEReste un amestec omogen de copolimeri acrilici termoplastici, solventi organici, pigmenti, aditivi , utilizata pentru marcarea rutiera pe imbracaminti asfaltice si din beton.

Detalii produs