REIBE PUTZ / ROLL PUTZTencuiala decorativa ce contine dispersie apoasa acrilica, granule de marmură naturală, pigmenti si aditivi de finisare. Permite finisarea decorativa si protectia peretilor interiori sau exteriori si este folosita, in special, pentru aplicarea pe sistemele de izolatie termica.

Produsul formează pelicule rezistente la apa si permeabile la vapori de apa; aderă foarte bine la suportul pregătit corespunzător; prezintă o excelentă aplicabilitate; permite obtinerea unor finisari cu aspect specific: striat, periat; oferă posibilitate de colorare şi nuanţare diversă.

Suporturile pe care se aplică tencuiala trebuie să fie rezistente, curate, desprăfuite, uscate, permeabile şi degresate. Inainte de aplicarea tencuielii se va aplica obligatoriu un strat de grund amorsa de culoare apropiata. Se aplica pe sisteme termoizolante, tencuieli de var si ciment, beton si alte suporturi minerale, straturi vechi de vopsele si tencuieli minerale sau silicatice cu priza buna, tencuieli de ipsos si placi de gipscarton. Nu se aplica pe straturi de lac, respectiv ulei, vopsele alchidice, rasini şi materiale sintetice sau tencuieli proaspete de var.


Caracteristici:

Putere de acoperire:

cca. 10mp pentru o granulatie de 1,5mm

cca. 7 mp pentru o granulatie de 2,5mm

Mod de ambalare:

25 kg

Pentru mai multe detalii despre aceste produse va rugam sa consultati fisele tehnice:

TENCUIALA VADY REIBE PUTZ

TENCUIALA VADY REIBE PUTZ TC

TENCUIALA VADY ROLL PUTZ