Solventi

Mod de ambalare: 0.9L

SOLVADIL D 209 (diluant pentru lacuri si vopsele nitrocelulozice) este un amestec omogen de solventi organici (hidrocarburi aromatice, esteri, cetone) destinat diluarii lacurilor, grundurilor, vopselelor si emailurilor nitrocelulozice.

Detalii produs

Mod de ambalare: 0.5L, 0.9L, 20L

SOLVADIL D 506 (diluant pentru vopsele auto) este un amestec omogen de solventi organici (hidrocarburi aromatice, esteri, alcooli) utilizat pentru degresarea suprafetelor metalice inainte de vopsire si diluarea lacurilor, grundurilor, vopselelor si emailurilor alchidice cu uscare la aer.

Detalii produs

Mod de ambalare: 0.5L, 0.9L, 20L

SOLVADIL UNIVERSAL G 510 (diluant pentru vopsele în ulei, degresări) este un amestec omogen de solventi organici (hidrocarburi aromatice, fractii petroliere) utilizat pentru degresarea suprafetelor metalice inainte de vopsire si diluarea lacurilor, grundurilor, vopselelor si emailurilor alchidice cu uscare la aer.

Detalii produs

Mod de ambalare: 0.9L

SOLVADIL D 509 (diluant pentru vopsele alchidice) este un amestec omogen de solventi organici (hidocarburi aromatice, fractii petroliere) utilizat pentru degresarea suprafetelor metalice inainte de vopsire si diluarea lacurilor, grundurilor, vopselelor si emailurilor alchidice cu uscare la aer.

Detalii produs

Mod de ambalare: 0.5L, 0.9L, 20L

SOLVADIL TIP WHITE SPIRIT (diluant pentru vopsele alchidice) este un amestec omogen de solventi organici (hidocarburi aromatice, fractii petroliere) care permite degresarea suprafetelor metalice inainte de vopsire, precum si diluarea lacurilor, grundurilor, vopselelor si emailurilor alchidice cu uscare la aer.

Detalii produs