Amorse pereti

 

Putere de acoperire: 11 - 14 mp/litru/strat | Mod de ambalare: 1 L; 3 L; 5 L si 10 L

AMORSA este un amestec omogen de rasina acrilica, aditivi de finisare şi apa, care se utilizeaza pentru pregǎtirea suprafeţelor poroase cu grad diferit de absorbţie şi/sau cu aderenţǎ redusǎ(tencuieli vechi sau pe bazǎ de ipsos, zidǎrii, ciment, beton, cǎrǎmidǎ) pentru aplicarea ulterioara a vopselelor lavabile pentru interior.

Detalii produs

Mod de ambalare: 0,75 L

Este un amestec omogen de substanţe active, odorizanti si apa care trateaza si previne aparitia mucegaiului, bacteriilor si a algelor pe suporti de zidarie, lemn sau materiale plastice. Totodata, protejeaza suprafetele pe care se aplica distrugand microorganismele in profunzime; are un spectru larg de activitate impotriva mucegaiului, bacteriilor si a algelor; se aplica usor; se absoarbe rapid in substrat.

Detalii produs

Mod de ambalare: 0,9 L

Solutie apoasa de substanţe active fungicide care previne si trateaza zidaria, lemnul, materialele plastice impotriva mucegaiului. Permite protejarea suprafetelor pe care se aplica de aparitia mucegaiului; inlatura mucegaiul de pe zonele pe care s-a format; se aplica usor; se absoarbe rapid in substrat.

Detalii produs