Adezivi

Mod de ambalare: 0.5kg; 1kg; 3kg; 5 kg

ADEZIVUL PENTRU CONSTRUŢII tip B este o dispersie apoasa de poliacetat de vinil, plastifianti, materiale de umpluturǎ şi aditivi de finisare. Este utilizat ca liant in industria construcţiilor pentru prepararea betoanelor, mortarelor, zugravelilor; imbunatateste priza materialelor de constructii; prezinta o capacitate de udare foarte buna; mareste rezistenta la tractiune si uzura a mortarelor si betoanelor.

Detalii produs

Consum estimat: cca. 200g/mp | Mod de ambalare: 0.5kg; 1kg; 3kg; 5 kg

ADEZIVUL PENTRU LEMN este o dispersie apoasa de rasini vinilice, plastifianţi, aditivi reologici si conservanţi folosit la asamblarea placilor de parchet si a componentelor de mobila. Permite realizarea asamblarilor cu o rezistenta remarcabila la dezlipire; aderă foarte bine la suportul pregătit corespunzător; prezintă o aplicabilitate usoara; formeaza pelicule transparente; are uscare rapidă.

Detalii produs

Consum estimat: cca. 150 mg/m2 | Mod de ambalare: 0.5kg; 1kg

ADEZIV D3 PENTRU LEMN este o dispersie apoasă de poliacetat de vinil, plastifianţi, aditivi reologici şi conservanţi. Este recomandat pentru lipirea la cald şi rece a tuturor tipurilor de lemn, placaj, plăci aglomerate şi alte materiale din lemn;

Detalii produs

Consum estimat: cca. 150 mg/m2 | Mod de ambalare: 0.5kg; 1kg

DEZIVUL TIP PRENADEZ este un produs omogen pe bază de cauciuc policloroprenic ,răşini fenolice,solvenţi organici şi aditivi de finisare. Este recomandat pentru lipirea suprafeţelor din piele, PVC,cauciuc ,linoleum,pânză,carton,etc.

Detalii produs